Ezek szerint a terminátor vadászatra még egy picit várni kell. Az 1.1.0-ás frissítés egy kicsit csúszik, csak januárban érkezik.

A Ghost Recon: Breakpoint frissítése eredetileg december 18-án érkezett volna, a fejlesztők viszont most bejelentették, hogy a játékosok által lelkesen várt frissítések bevezetése januárra csúszik.

„A fejlesztőcsapat gondos mérlegelés után úgy döntött, hogy a frissítés kiadását január második felére halasztjuk, a megfelelő minőség érdekében. Az a célunk, hogy jó tartalmat biztosítsunk a játékosoknak, amihez több időre van szükségünk. Ez azt jelenti, hogy a Terminátor Live Event szintén januárban lesz elérhető” – írja a közlemény.

A Ghost Recon: Breakpoint-ra a bejelentés után bár sokan kíváncsiak voltak, a megjelenés után nem aratott nagy sikert, ami a Ubisoft számára azt üzente: a formula már nem igazán működik – írja a PCGamer. A Ubisoft éppen ezért a jövőben frissítésekkel szeretné kissé átalakítani a játékot.

Kép forrása: Ubisoft

„A kapott visszajelzések alapján a Breakpoint egy magával ragadóbb verzióján dolgozunk” – írták korábban.

Eddig egyébként a frissítések leginkább a hibák javítására, vagy például a Project Titan raid bevezetésére fókuszáltak. Az 1.1.0-ás frissítés szintén számos hibát javít majd, illetve elindul a Terminator event is, ahol a játékosoknak meg kell akadályozniuk, hogy a T-800-as mindenkit megöljön.

A késés bejelentését a Redditen nem igazán fogadták jól a rajongók.

„A nagyon minimális támogatás miatt egyre inkább aggódok a játék jövője miatt” – írta az egyik felhasználó. Mások szerint sokkal jobban tenné a Ubisoft, ha inkább heti apró frissítéseket vezetnének be, hiszen a játéknak rendszeres javításra van szüksége. A kérdés az, hogy a késés, mennyire csökkenti majd az érdeklődést a játék iránt?

Te türelmesen kivárod a frissítést?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×