Úgy tűnik, hogy a Star Wars Jedi: Fallen Order készítői nem vesztegetik az időt, lehetséges, hogy máris nekiláttak a folytatásnak, vagy egy másik Star Wars címnek.

Természetesen gyanítható, hogy a Jedi: Fallen Order folytatást kap, már csak azért is, mert a történet igencsak felvezette a folytatás lehetőségét. Egy folytatás elkészítése persze több tényezőtől függ, de úgy tűnik, a játéknak nincs oka panaszra: sikeresnek mondható a rajongók körében – írja a VG247.

Az elmúlt hetekben a Respawn három új álláslehetőséget hirdetett meg oldalán, kifejezetten a Star Wars csapatba. Jelenleg tehát senior character artist, level designer és senior software engineer pozíciókba keresnek alkalmazottat – írja a Gamesradar.

A munkaköri leírások egyértelművé teszik, hogy a fejlesztők Star Wars játékon dolgoznak majd, ugyanakkor fontos megjegyezni, hogy egyáltalán nem biztos, hogy a Jedi: Fallen Order folytatásán. Ezt már csak a logika súgja, persze lehet, hogy egy teljesen más projektről van szó. A weboldal egyébként megjegyzi, hogy az EA 2023-ig rendelkezik a Star Wars konzoljátékok jogaival, így a kiadó valószínűleg most aktívan azon van, hogy minél több címet dobjon ki a témában.

 

Hogy a Fallen Order sikeres volt, azt mi sem bizonyítja jobban, minthogy maga az EA a leggyorsabban fogyó digitálisan értékesített Star Wars címnek nevezi. Az NPD Group amerikai piackutató cég listáján a játék novemberben a második helyen állt.

Nem valószínű, hogy az EA hivatalosan is bejelenti a folytatás készítését ilyen közel az első játék kiadási dátumához. Bizonyára megvárják a megfelelő pillanatot.

Szerinted mikor készülhet el a Star Wars Jedi: Fallen Order folytatása?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×