A következő Star Wars film premierjével együtt számos újdonság kerül be a Battlefront II-be.

Már nagyjából augusztus óta tudjuk, hogy a Star Wars Battlefront II új tartalompakkot fog kapni az új film megjelenéséhez közeledve. Most már a legtöbb részlet tiszta, és még egy új előzetest is kaptunk a DLC-hez.

 

A Celebration Edition már december 5 óta megvásárolható, ám az abban feloldott Skywalker kora filmhez kapcsolódó tartalmak csak a mai naptól elérhetők. A bővített kiadás amúgy tartalmazza az összes, korábbi Star Wars filmekhez kiadott DLC-t. A játékkal már rendelkezők 25 dollárért (kb 7500 forintért) bővíthetik játékukat a csomagokkal, az új játékosok pedig 40 dollárért (kb. 12 ezer forintért) vásárolhatják meg.

Új pálya és hőskinézetek

A mától elérhető frissítésben megkapjuk az új trilógia főszereplőihez járó új kinézeteket. Azaz Finn, Rey és Kylo Ren is jobban hasonlít majd ahhoz a változathoz, ahogy a Skywalker korában látjuk őket. Az előzetesben is látott dzsungeles térképet is megkapjuk, ám csak december 20-án, a film bemutatója után. Várhatóan valamilyen fontos cselekményelemet spoilerezne el, ha már ma kipróbálhatnánk.

Ezen kívül egy januári frissítésben megkapjuk majd BB-8-et, valamint az ő gonosz mását, BB-9E-t is. Ezen felül a sivatagos Jakku is bekerül a Capital Supremacy módban játszható térképek közé. Már tényleg csak bébi Yoda hiányozna, de ő még mindig csak a modderek munkái közt látható.

Star Wars

Kép forrása: Battlefront Wiki

Aki még nem tette, most érdemes beszállni a Battlefront II élménybe – feltéve, ha készek vagyunk megbocsátani az EA-nak a borzasztó mikrotranzakciók és lootboxok miatt.

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×