Le a kalappal minden résztvevő előtt!

Nem az első alkalom, hogy a hazai PUBG közösség egy jó ügy érdekében fog össze. Közeleg a karácsony, ennek alkalmából a hétvégén két gyűjtést is szerveztek, mindkét esetben a gyermekek részére.

A sort BTURBO kezdte, aki mintegy 6 órán keresztül streamelt, ez idő alatt pedig több, mint 133 ezer forintot sikerült összegyűjtenie. Az összegyűlt teljes összeget pedig a Gyermekétkeztetési Alapítvány számára ajánlotta fel.

Már ez önmagában is hatalmas segítség, de mindezek mellett párhuzamosan Saxxo szervezett egy streamer kupát,  amely során önmagában több, mint egymillió forintot gyűjtöttek össze a résztvevők.

A Streamer Cup résztvevői / Forrás: streamercup.com

Csak, hogy pár nevet emeljek ki a nagyok közül: Foda 176 ezret, Konti 105 ezret, Saxoo 90, KODIAK pedig 110 ezret gyűjtött össze a súlyosan beteg gyermekek számára, az Amigos alapítványon keresztül. Az Amigos a Gyermekétkeztetési Alapítványhoz hasonlóan a gyermekek számára gyűjt, viszont itt a súlyosan beteg gyermekek a fő célcsoport.

A legnagyobb összeget pedig Tanár Úr közösségének köszönhetjük, ahol a nézők mintegy 1100 dollárt adtak jótékony célokra. Ez nem kevesebb, mint 330 ezer forint, ezzel együtt pedig több, mint egymillió forint gyűlt össze a torna során.

Óriási gratuláció mind a streamerek, mind pedig az adományozóknak! Le a kalappal!

A végeredmény / Forrás: Arpi

A hasonló akciók mindig visszaadják az emberiségbe vett hitünket és remekül szemlélteti, hogy össze tud fogni az a közösség, épp ezért az egyik legjobb hazai közösség ez! Reméljük a jövőben sem lesz ez másképp.

https://www.facebook.com/groups/huncsgo/

×