Megnéztük, hogy kik lehetnek a Team of the Week 14 zászlóhordozói.

Az EA Sports már biztosan készül a szerdán esedékes 14. heti Team of the Week ciklusra. Kelleni is fog egy kis vérfrissítés, ugyanis a játékosok egyáltalán nem boldogok az új FUTmas kihívások láttán, arról nem is beszélve, hogy az új TOTY promóciós lapok is csak ártanak a piacnak.

Megnéztük hát, kik lehetnek azok a játékosok, akik nagy eséllyel belekerülhetnek az aktuális hét csapatába.

Ugyan azt tudjuk, hogy az EA képes érdekes módon megítélni a hétvégi forduló kiemelkedő teljesítményeit, már csak azért is, mert nem tudjuk elképzelni, hogy ne az lenne az elsődleges célja a kiadónak, hogy pakkokat adjanak el. Vagyis többnyire olyan játékosok is belekerülnek a szórásba, akik közkedveltek, ám sokszor nem tettek le annyi mindent az asztalra, mint mondjuk egy „kisebb” játékos, aki végül kimarad a szórásból.

Ezt figyelembe véve íme egy lista azokról, akik könnyedén megkaphatják a legfrissebb speciális kártyájukat december 18-án:

Természetesen mindez csak találgatás, tény, hogy a Juventus klasszisa, Ronaldo jól játszott az előző fordulóban, karöltve Kevin de Bruyne manchesteri teljesítményével és Philippe Coutinho mesterhármasával. Ám ahogy korábban is írtuk, nem érdemes mindebbe beleélni magunkat, elvégre a döntés az EA Sports kezében van.

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×