Néhány napig még a Csillagok Háborúja lesz főszerepben a Fortnite univerzumban is.

Megtörtént, aminek meg kellett, lezajlott a Fortnite történetének első Star Wars tematikájú játékbeli eseménye. Korábban már láthattunk érdekességeket a játék univerzumán belül, ám összességében a Marvel filmes tartalmak mellett ez volt a legnagyobb durranás.

Természetesen az Epic Games is szereti, ha a Fortnite körül globális felhajtás van, így a Star Wars x Fortnite esemény nem csupán az exkluzív jelenet levetítésééig tartott, szerencsére több napig élvezhetjük a „messzi-messzi galaxis” hozta újdonságokat. Megküzdhetünk az Első rend rohamosztagosaival, de ha szerencsénk van, akkor fénykarddal is harcba szállhatunk. Persze mindezt speciális kihívásokkal támogatta meg a kiadó, így további ingyenes elérhető Star Wars tartalmakért is játszhatunk.

Ám úgy tűnik, hogy az Item Shopba is érkeznek még újdonságok az elkövetkező néhány napban, a hivatalos esemény bemutató ugyanis lebuktatott egy új Outfitet, ami eddig még nem volt elérhető a játékon belül.

Ő pedig nem más, mint Kylo Ren!

Nem kellett több a leakereknek, azonnal rárobbantak a forrásfájlokra, s így, hogy tudták mit keresnek, néhány percen belül meg is érkeztek az első modellképek a kliensből előkapart skinről.

A legújabb információk szerint tehát Kylo még éppen bujkál, ám nagy valószínűséggel hamarosan felbukkan és elérhető lesz az Item Shopból. A skinhez egy menő köpeny is tartozik majd.

Ha esetleg lemaradtál volna a Star Wars x Fortnite eseményről, erre a linkre kattintva bepótolhatod!

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×