Már a FIFA 20-ban is hangolódhatunk az ünnepekre, ám sokan nincsenek megelégedve az EA ötleteivel. Szerencsére találni olyanokat is, akik jól szórakoznak a FUTmas időszakban.

Már elérhetők a speciális FUTmas tartalmak a FIFA 20 Ultimate Teamben, ami nemcsak azt jelenti, hogy a pakkokból piros kártyák is előbújhatnak, hanem azt is, hogy bizony exkluzív Squad Building kihívások is érkeztek.

Ezek a „csodás” SBC-k viszont azzal a lendülettel megtépázták a közösséget, ahogy megérkeztek.

Többen úgy gondolják, hogy a frissen kapott FUTmas SBC-k a FIFA 20 eddigi legnehezebb kihívásai, ugyanis több olyanba is bele lehet futni, ami loyalty-ra épül, vagy éppen másfél percnél többet kell gondolkodni a megoldáson.

The FUTMAS Challenge SBC is cool from FIFA

Amit a közösség nagy része nem ért, hogy miért éppen a szeretet és az ajándékozás ünnepén kell a legnehezebb kihívásokkal előrukkolni, valamint a loyalty fajsúlyossága sokak számára a „pay-to-win” hatást kelti.

Mindamellett, hogy valahol érthető a szomorúság, vannak olyan játékosok, akik viszont nagy örömmel estek neki az új kihívásoknak, ugyanis hosszú ideje nem volt már példa arra, hogy egy SBC tényleg egy nehezebb puzzle-ként hasson.

They have seriously messed up these futmas requirements. from FIFA

Amivel viszont én magam is egyet tudok érteni, az a felháborodás a vérlázítóan drága játékos SBC-k miatt.

Vegyük például az új 87-es Fekir lapot. Összességében egy igazán jó kis kártyáról beszélünk, ami valószínűleg a legtöbb La Liga kereten lendítene egyet. Na de azt benyelni, hogy egyetlen kártyáért egy 87-es csapatot kell beáldozzunk, véleményem szerint nonszensz.

A FUTmas tehát egyszerre tudott örömet és frusztrációt okozni a FIFA 20 játékosoknak, érdemes minden egyes kihívást kétszer megfontolni, ám ha van rájuk keret és örömet okoz a kombinálás, bele kell vágni!

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×