A Fortnite Star Wars eseménynek vége, de a lézerkard harcról nem maradt le senki, a speciális ládákban mindenki rátalálhat a mitikus fegyverre.

A tegnapi Fortnite: Battle Royale Star Wars esemény alatt láthattuk az Ezeréves Sólymot, ahogy a pálya felett manőverez elkerülvén az üldöző TIE Fighterek lövéseit, majd megnézhettünk egy rövid jelenetet a Star Wars Rise of the Skywalkers filmből is.

 

Az event legvégén egy láda jelent meg a játékosok előtt, amiből mindenki egy fénykardot húzhatott elő és csapkodhatta barátait vele, ahogy csak bírta. Szerencsére azok is kivehetik a részüket a kardharcból, akik lemaradtak az eseményről, mivel új mitikus fegyverként mostantól megtalálhatóak a fénykardok a játékban is.

kép forrása: dexerto.com

Azonban a fegyverre találni nem könnyű, csak az új fajta Star Wars típusú ládákban találhatók meg. Négy színű kard eshet, lila, kék, piros és zöld. Ezekkel a pályán látványos csatát is vívhatunk, így mindenképp megéri keresgélni. Sajnos azonban eldobni és erővel visszahívni nem lehet őket.

Ti milyen színű fénykardot szeretnétek?

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×