Hihetetlen mennyien játsszák.

Nemrég érkezett meg a PUBG Mobile 0.16.0-ás frissítése, amiben ismét odatették magukat a fejlesztők, bár nem mindent gondoltak tökéletesen át, de ezeket remélhetőleg hamarosan javítják.

A Play áruházból 108 millióan töltötték le a játékot és ebben még nincsenek is benne a kínai adatok,

ott ugyanis egy saját kínai áruház működik, amely statisztikáit viszont nem kötik az orrunkra.  Noha a PUBG Mobile a kezdetekben teljesen ingyenes volt, a későbbiekben a Tencent monetizálta a játékot, ami jó döntésnek bizonyult, ugyanis azóta ömlik a pénz a skinekből és ládákból.

A legfrissebb jelentések szerint pedig már 1,5 milliárd dollárnál jár az összbevétel,

ez pedig átváltva nem kevesebb, mint 450 milliárd forint.  A Sensor Tower jelentése szerint a fentebbi összegből 1,3 milliárd, azaz 390 milliárd forint 2019-ben jött össze. Az biztos, hogy a PUBG Mobile fejlesztői jó úton járnak, hiszen amíg a PC verzió játékosszámai jelentősen estek az elmúlt évek során, addig a PUBG Mobile jobbnál-jobb eredményeket ér el.

A jelentés szerint egyébként a Tencent legjövedelmezőbb bevételi forrása nem más, mint a Batltle Pass-ek, amit a hardcore játékosok szinte mindig megvásárolnak már csak a benne rejlő extra tartalmak miatt is.  Az biztos, hogy egy ideig lesz miből fizetni a fejlesztőket, így jó pár újabb frissítés érkezhet még a játékhoz, többek között az Erangel 2.0-ával, amit már nem győznek várni a játékosok.

https://www.facebook.com/groups/pubgmobilkozosseg/

×