A karácsonyi Holo-Day Bash eseményhez kapcsolódva új, diótörős skint kapott a G7 – és elég könnyű beszerezni, mutatjuk, hogyan!

Az Apex Legends tegnapelőtt indult karácsonyi eseményben egy csomó új skin érkezett, és mindegyiket különböző kihívások teljesítésével érhetjük el – van amelyiket könnyebben, van, amit nehezebben (értsd: pénzért…). Ahogy azt a Dexerto is alaposan összefoglalta, a legendás G7 skint, a Marching Orderst az egyik legegyszerűbb, mutatjuk is, hogyan!

G7 Marching Orders with Candy Cane charm from r/apexlegends

Indítsd be a partit

Mirage-ról tudjuk, hogy szeret bulizni, úgyhogy adja is magát, hogyha ő áll az esemény középpontjában, akkor egy hatalmas partit csap a Mirage Voy’age-on, ezen a partidekorral felturbózott dropshipen. A G7 skin feloldásához szükséges kihívás leírásában annyi szerepel, hogy „star the party at Mirage Voy’age”.

Szerencsére nem kell hozzá egy rakat játékost összegyűjteni, hogy beinduljon a buli – Mirage hologramjai megoldják. Fel kell menni a hajó legtetejére, arra az erkélyre, amiről rá lehet látni a színpadra és a tánctérre. Itt találunk egy konzolt, amit ha aktiválunk, beindul a zene, a tűzijáték és egy hatalmas Mirage hologram is felsejlik az égen. A redditen incredibly_sad megosztotta egy videóban is, hol találjátok:

For anyone wanting know how to “Start the Party at Mirage Voy’age” to get the Legendary G7 scout skin “Marching Orders” from r/apexlegends

Ez persze oda fogja vonzani az egész szervert, úgyhogy csak óvatosan, de pár perc elteltével vége a bulinak, ekkor pedig a csapattársaink újra aktiválhatják a konzolt, hogy ők is teljesítsék a kihívást. Innentől már mindegy, nyerünk-e vagy veszítünk, mindenképp teljesítjük a kihívást, és miénk a Marching Orders legendás G7 skin!

Van még bőven időtök teljesíteni a kihívásokat, hiszen az esemény egészen január 7-ig tart!

https://www.facebook.com/groups/apexhunkozosseg/?ref=pages_profile_groups_tab&source_id=381780045225012

×