Az Apex Legends legújabb eseménye alatt mutatkozott be a Pathfinder Heirloom set, három módon szerezhetitek be.

Az ünnepi Holo-Day Bash event érkezésekor az EA úgy fogalmazott, a frissen bekerült Heirloom setet ingyen kapják meg az Apex Legends játékosok.

Ez persze csak akkor igaz, ha előtte mind a 24 új skint megszerezzük a Holo-Day Bash Event Packokból. Vagyis 24 skin után tényleg kapunk egy ingyenes Heirloom setet, de mire odáig eljutunk, lenullázzuk magunkat.

Event Apex Packok

Ha a packokból szeretnénk összeszedni a 24 új skint, akkor 24 x 700 Apex coinra lesz szükségünk. Ez körülbelül 160 dollárnak, vagyis körülbelül 50 000 Ft-nak megfelelő összeg. Mivel minden pack fixen tartalmaz egy Event Itemet, 24 csomagból garntáltan megvan mind a 24. Sőt, melléjük még 48 egyéb tárgyat is kapunk a packokból, a végén pedig az immár tényleg ingyenes Heirloom setet.

Direkt vásárlás

Ha direktben a tárgyakat akarjuk megvenni még rosszabbul járhatunk, ezt senkinek sem ajánljuk. A 12 Legendary és 12 Epic skint ugyanis külön külön 300 dollár, vagyis kb 90 000 Ft lenne összevásárolni. Majdnem kétszer annyi, mintha packokat vennénk, és még 48 egyéb tárgy sem jár mellé.

Craftolás

Legendary itemeket 2400 Crafting Materialba kerül legyártani, az Epic tárgyakat csak 800-ba. A 24 tárgy így összesen 38 400 Crafting Materialba kerülhet, ami nem kevés, de így legalább valódi pénzbe nem kerül a Heirloom Set. Ingyenesnek persze így se mernénk nevezni, hiszen ennyi Crafting Materialt összeszedni igencsak sok idő.

Félreértés ne essék, nem az a gond, hogy az EA megkéri a Heirloom set árát. Ha megnézünk pár korábbi Heirloom setet, hasonló számokat látunk az árcédulákon. A Lifeline Heirloom szintén 160 dollárba került, a Bloodhound Heirloomhoz pedig 180 dollárt kellett költeni.

A gond azzal van, hogy ingyenesként tüntetik fel a rengeteg pénzbe, vagy Crafting Materialba kerülő szettet.

Ti megpróbáljátok kiváltani, valamelyik itt felsorolt módon?

https://www.facebook.com/groups/apexhunkozosseg/?ref=pages_profile_groups_tab&source_id=381780045225012

×