Végre bejelentették a PlayStation 5 kihívóját.

Már több hónapja történt, hogy a Sony bejelentette a PlayStation 5-öt, azóta pedig a Microsoftnál pattogott a labda. Egészen pontosan idáig, ma hajnalban ugyanis a The Game Awards-on bemutatták az Xbox One utódját, ami az Xbox Series X nevet kapta.

Íme az új Xbox Series X, teljes pompájában / Forrás: Microsoft

A Sony-val ellentétben a Microsoft az új generációs konzol gépházát és kontrollerét bemutatta. Amíg a joystick szinte változatlan maradt, addig az új gép formavilága teljesen új fordulatot vett, ezúttal egy nyújtott téglatestben kapott helyet el az új csúcshardver, a konzol tetején lévő zöld világítás pedig iszonyú szexire sikeredett.

 

A bejelentésen az Xbox feje, Phil Spencer elárulta, hogy jelenleg az összes Microsoft birtokolta stúdió a jövő év végén érkező Xbox Series X-hez tartozó exkluzív címeket hegesztik.

” A következő ünnepi szezonban az Xbox Series X elkalauzol bennünket a következő generációs konzolok világába. Ez az eddigi legerősebb és leggyorsabb Xbox, ami egy új szintre emeli a teljesítmény, gyorsaság és a kompatibilitás fogalmát”

A teteje is ütősre sikerült / Forrás: Microsoft

Az új Xboxszal együtt a Senua’s Saga: Hellblade 2-t is bejelentették, ami közvetlenül az Xbox Series X trailerében is helyt kapott. Az új Hellblade valami hihetetlen grafikával rendelkezik, nem is csodálkozunk, hogy miért ezen a játékon mutatták be az új vas erejét.

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

 

 

×