Ha a Twitch tartja magát eddigi elveihez, s1mple újabb eltiltásra számíthat.

A profi játékosként is ismert s1mple az elmúlt hónapban Top10-es streamer volt CS:GO-ban, ha az átlag nézőszámot vesszük. Ennek ellenére mégsem alakul fényesen az egyik legnépszerűbb CS:GO streamer és a Twitch viszonya.

November végén 10 napre bannolták csatornáját, amiért homofób megjegyzéseket tett egy másik játéksora. Legalábbis a Twitch szerint.

S1mple véleménye szerint azonban a csatorna csak kiforgatta a szavait, és nem értik a gamer világ szlengjeit. A streamer később megpróbálta megszüntetni partnerségét a Twitch-csel, majd mikor ez nem sikerült, megkérte őket az együttműködés felbontására.

Ez a kérés azonban süket fülekre talált, s1mple pedig letöltötte eltiltását, és visszatért a képernyőre. Véleménye azonban cseppet sem változott a Twitch-ről, első dolga volt a visszatérés után, hogy megint jól beleálljon az oldalba. Szinte már olyan, mintha szándékosan provokálná őket, hátha megint kitiltják:

„Ezek teljesen hülyék? Mondtam én bármikor is, hogy bajom van azzal az emberrel? És egyébként a saját streamemen nem azt mondok amit akarok? Tényleg ilyen ***** idióták vagytok? Ha valamit ki akarok mondani, azt ki is fogom. Mi a ****** tiltanak meg bizonyos dolgokat?”

Amennyiben a Twitch tartja magát eddigi elveihez, úgy könnyen jöhet egy újabb kényszerpihenő s1mple-nek. Ennél kevesebbért is bannoltak már ki streamereket, ám s1mple ezúttal úgy tűnik megúszta. Csatornája ép és sértetlen, miután kőkemény beszólásokkal illette a Twitch-et.

×