Az új frissítésben leginkább a játékélményen javítottak.

A tegnap kiszivárgott skinek után gyanítottuk, hogy nem kell túl sokat várni az új frissítésig és úgy tűnik igazunk is lett, hiszen a mai napon már meg is érkezett az 5.3-as update a teszt szerverekre. Ha minden jól megy, jövőhéten már az éles szervereken is elérhető lesz a pakk. Na de nézzük a főbb változtatásokat!

Realisztikusabb vér

A fejlövések esetén jóval több vér fog távozni, így mostantól távolról is könnyedén beazonosíthatjuk, ha valakinek sikerült a fejét eltalálni. Mindezen felül a vér a falakon és a padlón is megmarad, ezek mértékét a beállításokban szabatjuk majd testre.

Italautomata

Módosítottak az automata működésén, mostantól csupán 10-szer vehetjük majd igénybe az adott gépet (a korábbi 15 helyett).

Felhő

A beállításokat mostantól a felhőben tárolják, így egy új telepítés esetén nem kell majd azzal pepecselni, hogy visszaállítsunk mindent. Egyelőre a grafikai beállításokat, illetve az „Inventory Character Render” opciót nem tudja eltárolni a felhő, ezeket remélhetőleg később javítják majd.

Ünnepi hangulat

Végre a PUBG-ba is megérkezett a karácsonyi hangulat. Új, havas témát kapott a lobby, továbbá az aláfestőzene is megváltozott.

SURVIVOR PASS: BADLANDS

A Survivor Pass és a Survival Title System szezonja január 14-én véget ér, szóval érdemes sietni a küldetésekkel. Január elsején bekerül majd egy visszaszámláló a főmenübe. A Premium Pass-t és a szinteket ezúttal január 14-ig lehet majd megvásárolni.

Új skinek

Jó pár új skin érkezik, többek között:

    • 4 BattleStat-es, amelyek közül 2 BP pontért is megvásárolható
    • 4 új skin a „Factory Worker” kollekcióba
    • 4 új skin a „Punk Destruction” kollekcióba

Ládák

A „Random ládák” közül kivették az összes lakattal zárt ládát, azaz mostantól az összeset ingyen kinyithatjuk.

A Random ládák szekcióban a következőket találjuk mostantól:

A teljes Patch Notes itt található

https://www.facebook.com/groups/pubghunkozosseg/

×