A Winter Wonderland esemény alatt három héten át összesen 9 ajándékot farmolhatunk ki magunknak.

Az ajándékból sosem elég, ezt pontosan tudják a Blizzardnál is. Így hát az Overwatch téli eventje alatt egészen pontosan 9 kozmetikai tárgyat üthetünk ki magunknak, ha szorgalmas csinálgatjuk majd a heti küldetéseket. Nem kell megijedni, pofon egyszerű küldetésekről beszélünk.

Első hét – Soldier: 76

December 10-17.-ig teljesíthetjük a Soldier: 76 küldetéseket, jutalmul pedig egy player icon, egy spray és egy skin ütheti a markunkat. Csupán nyernünk kell 9 meccset Quick play, Arcade vagy Competitive módban. Beleszámítanak a Mei’s Snowball Offensive és a Yeti Hunter győzelmek is, de a Custom játszmák nem.

Három győzelemnél megkapjuk a csúnya karácsonyi pulcsis player icont, hat győzelemnél a spray-t, kilencnél pedig magát a skint.

Második hét – Moira

December 17-24.-e között teljesíthető, a játékszabályok és jutalmak itt is ugyanazok, csak Moirára szabva. Három győzelemnél „Coinín Nollag” player icont kapunk, hatnál spray-t, kilencnél pedig skint.

Harmadik hét – Mercy

December 24-január 2.-ig pörögnek majd a Mercy küldetések, ugyanazokban a játékmódokban, mint az előző két héten. Három győzelem után „Snow Angel” player iconunk lesz, hatnál jön a spray, és kilencnél a skin

Könnyebb küldetéseket elképzelni sem lehetne, eredményes gyűjtögetést mindenkinek a következő három hétre!

×