A versenyt csak december végére időzítették, de a Duo Arena tökéletes gyakorlás lesz addig is.

Két duókkal kapcsolatos, fontos hírt is bejelentett az Epic Games, december 10-ére virradóan. Egyrészt visszatért a Duo Arena, a közönségkedvenc játékmód, másrészt bejelentették a Winter Royale 5 milliós versenyeinek időpontjait.

Az első megaverseny december 20-án elindul.

A szabályok egyszerűek, platformtól és ranktól függetlenül bárki részt vehet benne. Párban kell játszani, és a lehető legjobb eredményeket elérni random szervereken. 4 óra lesz az eredmények és a killek farmolására, de maximum 15 meccset lehet játszani. A nyeremények minden platformra külön lesznek kiosztva.

Minden kill 1 pontot és, a Victory Royale 15 pontot. És ennyi a szabály. Vagyis 240 perc alatt kell 15 meccset lenyomni, átlagosan 15-16 perces körökre lesz tehát idő. Ezek alatt a lehető legtöbb killt és lehetőleg sok győzelmet kell összeszedni. A nyeremény eső pedig nem marad majd el, mindegyik nap összdíjazása 5 millió dollár.

Az európai díjazások szerint PC-n az első 1000 Duo kap nyereményt, még az ezredik helyezett páros is 120.000 forintot., de a fődíj egy közel 3 milliós csekk. Az Xbox és Playstastion játékosokat együtt számolják, közülük is a legjobb 1000 duó kap pénzt. Emellett pedig a Switch, Mobile és Touch játékosok jelentik a harmadik közös kategóriát, itt az első 500 helyezettnek jár majd pénz. A pénzdíjak pontos elosztását az Epic Games hivatalos oldalán találjátok.

Hajrá magyarok, dőljön a sok pénz a hazai játékosoknak!

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×