A megjelenéskor méregdrágának tűnő darabokat mind megvették, egy napig készlethiány volt a Louis Vuittonnál.

Amikor tegnap elindult a Louis Vuitton és a League of Legends közös kollekciója, nem sok sikert jósoltunk a kezdeményezésnek. Bár tény, hogy voltak a 34 tárgy között baromi menő cuccok is, a többség alig emelt át bármit is a LoL világából. Nyomokban hasonlítottak egy-egy skinre, vagy játékbeli elemre, de igazából semmi extra.

Ráadásul az árok sem volt éppen kedvező, egy kabátért például 1.7 millió forintot kértek.

 

Ennek ellenére mégis sikersztori lett a dolog, hiszen a webshop már egyetlen órával a megjelenés után készlethiányt mutatott. Vagyis mind a 34 termékből eladták a teljes raktárkészletet, szó szerint szétkapkodták a kollekciót. A termékek neve mellett már az árukat sem lehetett látni egy napig, és az oldal szerint már egyetlen boltban sem átvehetőek.

Amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan el is fogyott a LoL x LV kollekció. De az biztos, hogy ha ekkora siker volt, a jövőben is számíthatunk hasonló kezdeményezésekre.

UPDATE:

A cikk megírása után fél órával máris frissült a készlet, aki tehát még venni szeretne belőlük, most megteheti. A divatmárka oldalára ismét felkerültek az árak, és láthatóvá váltak a boltok, ahol átvehetőek a termékek.

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×