WackyJacky ismét górcső alá vette a PUBG fegyvereit.

Megannyi teszt után WackyJacky ismét AR-eket vette szemügyre. Ezúttal viszont az volt a kérdés, hogy melyik AR-t lehet a legkönnyebben megfogni lövés közben, azaz melyiknek a legjobb a kezelhetősége. Ennek apropójából egy egyenletet is készített WackyJacky és a matematika segítségével hirdetett győztest.

Az egyenlet / Forrás: WackyJacky

A teszt során többek között azt vizsgáltk, hogy fegyverből kilőtt lövedék hány pixelt mozdult el. Értelemszerűen a legszerencsésebb, ha a spray pattern minél egyenesebb.

A tesztben az M416, a Scar-L és a QBZ is rendkívül hasonló spray patternnel rendelkezett. A G36C is egész jól teljesített, de sajnos néha túlságosan szór balra vagy jobbra, ami egy Scar-L-ről például nem mondható el.

Az AUG egyértelműen bezsebelte a legkönnyebben kezelhető fegyver díját, hiszen az első 15 golyónál szinte csak le kell húznunk az egerünket.

Ez érthető, hiszen egy airdorp fegyvertől elvárható, hogy némileg jobb legyen valamiben társainál.  Nem mellékesen a Groza is egész jól szerepelt a tesztben. A legjobb world lootban is megtalálható fegyver pedig a Scar-L, amit csak minimálisan nehezebb kezelni egy AUG-nál. A 3. helyezést pedig a sokak által kedvelt M416 húzta be.

WackyJacky videóját itt találjátok:

×