Megszületett a mai nap legszomorúbb és egyben legfeleslegesebb CS:GO statisztika.

A pályákon kószáló csirkékkel általában csak a baj van. Összezavarhatják a játékosokat, elárulhatják a pozíciókat, és még az ajtókat is képesek bezárni. És akármilyen viccesen hangzik, ezen gyakran tényleg elmehet egy kör. Éppen ezért a profik szeretik is gyorsan hidegre tenni őket.

Azt azonban eddig nem figyeltük, vajon mennyi csirkét tesznek el így láb alól a profik egy versenyen, de szerencsére a Scope.gg most kiszámolta nekünk. A statisztikákra szakosodott oldal az ESL Pro League döntő 65 mapja alatt összesen 279 csirke esett a játékosok áldozatául. Persze nem minden pályán vannak csirkék, így ha csak az ilyen mapokat nézzük, akkor a 279 csirkére 0.73-as körönkénti kill arány jut.

KRiMZ volt a leginkább elemében, ő egymaga 26 csirkével végzett. A fnatic csirkés pályákon játszott köreit megnézve ez körönként 0.20 csirke killt jelent.

Az oldal külön megdicséri karrigant is, aki még füst gránáttal is képes volt eltenni láb alól egy csirkét.

Ugye, hogy szomorú? Ugye, hogy teljesen felesleges? Mi szóltunk! Reméljük a karácsonyi pulcsiban pompázó csirkékkel már kíméletesebbek lesznek a játékosok a következő versenyeken.

×