Ha már saját együttest nem sikerült építeni, az oroszok inkább vesznek maguknak egy másikat.

Szakíthat évek óta tartó lengyel hagyományaival a Virtus.pro? Az elmúlt években ez a forgatókönyv elképzelhetetlennek tűnt, ám mióta az aranykorszak lecsengett, nem találják a megfelelő csapatot. Pasháék távozása után hatalmas űr keletkezett az eredményekben és a rajongók lelkesedésében is.

A szervezet ezért úgy döntött, más utakra lép, és egy kazah csapat felé fordul.

A célpont az AVANGAR, a legutóbbi Major döntőse, az StarLadder Berlin ezüstérmese. Ráadásul a Virtus.pro orosz befektetői éppen Moszkvában figyelhették testközelből, ahogy behúzzák a Blast Pro moszkvai állomását.

A mindig jól értesül DeKay ritkán téved ilyen hírek terén, és sokat sejtet az is, hogy sem a csapatok, sem a játékosok nem cáfolták a terjengő pletykát. Azt egy ideje tudjuk, hogy a Virtus.pro előtt pénzbeli akadályok szinte nem léteznek, mióta 100 millió dolláros befektetést kapott a csapat. Játékosok, vagy egy egész csapat kivásárlása nekik semmi, a cél a népszerűség és az eredmények.

És lássuk be, a Jame vezette ötös, főleg egy Major döntő után alaposan megüti a szintet mind skillben, mind népszerűségben.

×