A PlayStation Plus felhasználók decemberben ingyen hozzájuthatnak a Titanfall 2-höz.

Hasznos szolgáltatás a PlayStation Plus, hiszen nemcsak lehetővé teszi számunkra, hogy bizonyos játékokban hozzáférjünk az online tartalmakhoz, hanem exkluzív akciókhoz, sőt havi rendszerességgel érkező ingyen játékokhoz is hozzájuthatunk.

A decemberi ingyenjáték ciklusba belekerült a Respawn nagysikerű lövöldéje, a Titanfall 2 is. Ha belekóstoltál már az Apex Legends-be, de még sosem próbáltad a Titanfall szériát, akkor segítek. A nagy sikerű battle royale a „titános akciójáték” univerzumában játszódik, több fegyver és karakter is felbukkan például mindkét címben.

 

A Titanfall 2 a maga idejében egy igazán jó játéknak számított, a 2016 őszén megjelent játék több hónapon keresztül ott volt a legjobbnak minősített lövöldözős játékok listáján. Mindebben a rendhagyó játékmenet oroszlánrészt vállalt, ez az az FPS ugyanis, amiben hatalmas mecha robotok pilótáit irányítjuk, akikkel akár még falon is futhattunk, ha éppen nem volt lehetőségünk a masinánkban lavírozni.

Az azóta eltelt 3 év, na meg az Apex Legends megjelenése összességében nem tett jót a Titanfall 2-nek, 2019 decembere előtt örült a játék, ha napi 1500 játékos megfordult a szerverein.

Most viszont újra reneszánszát éli a játék, s mindezt a PlayStation Plus-nak köszönheti!

A jobb napokon alig több, mint ezer embert megmozgató játékból egy csapásra a PlayStation egyik legjátszottabb játéka lett újra. A PS Plus „akciónak” köszönhetően most egy nap legalább 70 ezer játékos fordul meg a szervereken, ami barátok között is egy elég szemkápráztató játékosbázis növekedés. Egyik hónapról a másikra.

 

Persze, félreértés ne essék, ez a szám valószínűleg karácsony környékén drasztikusan csökkenni fog, de valószínűleg adott még jó pár hónap szavatosságot a Titanfall 2-nek a Sony, ugyanis ha az új játékosok közül csak másfél ezer megmarad, már megduplázták az akció előtti játékosszámát a Respawn lövöldéjének, s már ez is nagy siker.

A játékba a multiplayer lehetőségek mellett single player kampányt is csomagoltak.

×