Elkezdte szórni a Riot Games a hivatalos Sett leakeket. Ráadásul e-mailben!

Őrült sebességgel tolja ki magából a hősöket a Riot Games, alig jelent meg Senna az éles szervereken, már tesztelhető a következő lövész, Aphelios a PBE-n, ám ha ez nem lenne elég, a kiadó már bejelentett egy új juggernautot is.

Egy korábbi leaknek köszönhetően már azt is sejtjük, hogy milyen néven fog érkezni a karakter, a Surrender@20 által szerzett információk szerint Settként fogjuk megtalálni a jövőben a hősválasztás ablakban.

 

Az új karaktert lebuktató „Sett’s Calling Card” tárgy ráadásul még azt is előrejelezte, hogy várhatóan január közepe táján fog megjelenni a szóban forgó juggernaut, ugyanis a kártyák január 14-től válthatók be a kliensen belül a leírás szerint.

A hype viszont csak most kezdődik, újabban a Riot Games elkezdte az e-mail fiókokat megszórni áldással, ami Sett esetében a képességeinek a nevét takarja. A kiküldött képek és megnevezések alapján úgy néz ki, hogy az alvilági bunyós tényleg nagyon fogja szeretni a harcot, ugyanis egytől egyig valamilyen ütéshez lesz köthető az összes képessége.

Lássuk a listát:

  • Q: Fist, Meet Face
  • W: Catch These Hands
  • E: Bust ‘Em Up
  • R: Let’s Give ‘Em a Show

Így tehát mondhatjuk, hogy Aphelios még meg sem jelent, de Sett már a kertek alatt bujkál, olyannyira, hogy jelenleg többet tudunk az új juggernautról, mint Sennáról és Aphelios-ról összevetve a PBE-s megjelenésük előtt.

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×