Lezajlottak a hétvégi mérkőzések, lássuk kik érdemlik meg leginkább a speciális lapokat.

Több sziporkázó meccset is láthattunk a hétvégén, a Premier League-ben listavezető Liverpool folytatta a veretlenségi szériáját, de a második helyen zakatoló Leicester City is kimagasló formában játszott a legutóbbi fordulóban, a csapat sztárja, Jamier Vardy két gólt is jegyzett.

A spanyoloknál Barcelona volt a leghangosabb, a Mallorca elleni találkozójukon mind az 5 góljuk világklasszis szintű volt, Griezmann villanása után egy Messi mesterhármas, valamint egy szemkápráztató Suarez sarkalás következett. A nagy rivális Real Madrid 10 emberrel is be tudta húzni a három pontot az Espanyol ellen, a fehérek 2-0-ra győztek, Raphael Varane kiemelkedőt nyújtott, valamint gólt is szerzett.

Az olaszoknál igencsak furcsára sikerült a hétvége, se a Juventus, sem pedig az Inter nem tudott nyerni, tény, utóbbi legalább egy pontot szerzett a játéknapján. Cserébe kaptunk egy paprikás Bologna – Milan találkozót, a gólgazdag mérkőzés végeredménye 3-2 a milánóiak javára.

A teljesség igénye nélkül a Bundesliga is tartogatott nekünk érdekes eredményeket, a Bayern München például elhasalt a Mönchengladbach ellen, míg a Dortmund szabályosan legyalulta a düsseldorfi gárdát. A Lipcse a Hoffenheimet fogadta, ám itt egy sima 3-1-es hazai győzelemről számolhatunk csak be.

Nemar, Icardi és Mbappé is betalált Franciaországban, Depay duplázott a Lyon mezében.

Ismerve a hétvégi teljesítményeket, a következő játékosokat várnánk szívesen a 13. Team of the Week keretébe:

×