Kisebb javítás érkezik a héten.

Múlthéten érkeztek meg az ünnepi PUBG skinek, amelyek java részéért súlyos pénzeket kérnek a fejlesztők. Ez nem is igazán tetszett a játékosoknak, de leginkább a Peace on Earth nevezetű Kar98k tette be a keresztet. A fegyvert elképesztően túlárazták, egyszerűen senki sem értette, mit keres egy áthúzott, 15 dolláros cédula a fegyveren.

Amikor ránézel az árcédulára azonnal rájössz, hogy a karácsony nem csupán a szeretetről szól

Mondjuk ezen az áron sosem lehetett megvenni a Kar98k-t, ugyanis a kezdetektől 9,99-ért árulta a PUBG Corp. Ez elsőre egy elcsépelt marketingfogásnak tűnik, amit a az Európai Uniós fogyasztóvédelem sem biztos, hogy jó szemmel nézett volna, de ez már más téma.

Teljes áron még sosem volt kapható..

Most viszont reagáltak a fejlesztők a vádakra, elismerték, hogy hibáztak. Állításuk szerint ugyanis a kezdetekben még BATTLESTAT-esnek tervezték a fegyvert, ez indokolja a magasabb árat is. Csak valami közbejött, amit most javítani kénytelenek, ezért van a kedvezmény.

Természetesen azok sem járnak pórul, akik már megvásárolták a skint, az ő verziójuk is automatikusan átáll majd a frissítéssel.

Pontos dátumot nem határoztak meg, de azt tudjuk, hogy a hét vége felé érkezik PC-re, a konzolosoknak pedig jövőhétig kell várniuk a javításra.

https://www.facebook.com/groups/pubghunkozosseg/

×