A problémára iLootGames hívta fel a játékosok figyelmét, szerencsére azt nem árulta el, hogyan lehet előidézni.

Ha ez a hiba elterjedne a játékosok körében, az maga lenne a pokol. Az Apex Legends játékmenetét szándékosan úgy tervezték, hogy kizárólag a meccs elején kiválasztott karakterrel játszhassunk a kör alatt. Ez nem Overwatch, itt nem lehet halálonként új hőst pickelni, teljesen átalakítva a stratégiát.

A népszerű videós iLootGames azonban mégis talált rá megoldást az Apex Legends-ben is.

Ahogy a videón is látszik, kedvére váltogatja a meccsben szereplő karaktereket, de a legzavaróbb mégis az az egészben, hogy a képességek nem cserélődnek. Vagyis hiába látjuk, hogy egy Gibraltar rohangál a pályán, ha Wraith féle Dimensional Rifteket hagy maga után.

És éppen ettől játékromboló ez a bug, mert felkészülni se lehet rá, mi vár ránk a következő pillanatban. Feltűnik egy Lifeline, aztán hirtelen elkezd Grappling Hookokat kilőni? Vagy gondoljunk bele mennyire zavaró lenne innentől, ha valaki elkezdi a játékot Mirage-ként, majd átvált egy másik kinézetre, de a képességek maradnak Mirage eszköztárából. Bármelyik kinézet mellé előcsalhatnánk a Decoy-okat, innentől egyik ellenfélről sem lehetne tudni hogy csak álca, vagy valódi játékos.

Szerencsére iLootGames egyelőre nem árulta el, hogyan lehet előidézni ezt az elképesztő hibát, az tényleg felérne egy katasztrófával. Reméljük a respawn még idejében utánajár, és kijavítja a dolgot, mielőtt a játékosok elkezdik tömegesen alkalmazni.

https://www.facebook.com/groups/apexhunkozosseg/?ref=pages_profile_groups_tab&source_id=381780045225012

×