Eddig nem látott jeleneteket, legendás kinézeteket, LTM-et és természetesen a nyugodt mozizás élményét.

A hétvégén bombaként robbant az infó: izgalmas együttműködésben állapodott meg a legújabb Star Wars film kapcsán az Epic Games. A decemberben moziban kerülő Rise of Skywalker népszerűsítése kapcsán egy speciális eventet rendeznek a Fortnite-ban.

A Rise of Skywalker eventről egyelőre annyit tudunk, hogy egy exkluzív film részletet vetítenek majd le Risky Reels-ben, 14-én este.

Ahogy azt azonban már megszokhattuk a Fortnite-ban, ha ők egyszer összeállnak egy sikerfilmmel, ott általában ennél többről van szó. Ezeket várjuk leginkább a Fortnite x Star Wars eseménytől:

Nyugodt mozizás

Ahogy azt már számtalan event alatt láttuk, rengeteget dob az eseményen, ha a játékosok nem a killekkel vannak elfoglalva. Reméljük az Epic Games jó szokásához híven ezúttal is nyugodt körülményeket teremt, hogy még a kezdőbbek is végig élvezhessék a mozizást Risky-ben.

Egy eddig nem látott jelenet

Exkluzívnak sok mindent nevezhetünk, általában valamilyen kizárólagosságot feltételez, ami máshol nem elérhető. Na már most, azzal nem lennénk túl boldogak, ha csupán az eddig már bemutatott jelenetekből, és pár új részletből vágnának egy új trailert mondjuk. Új jelenetnek örülnénk, ami eddig még egyik bemutatóban sem szerepelt. Az „exclusive scene premier” alapján egy eddig nem látott részt kellene kapnunk pár percben, reméljük tényleg megéri majd a felhajtást!

Star Wars-os LTM

Ahogy a Marveles együttműködésnél láttuk, egy speciális LTM-nek mindig örülnek a játékosok. Akkor ugye Thanos érkezett a Fortnite világába, simán elfogadnánk itt is egy Star Wars-os LTM érkezését. Lézerkard, űr csata, egy kis Erő, minden jöhet!

Híres kinézetek

Mivel egy 9 részes eposz lezárásáról beszélünk a Rise of Skywalker esetében, akár korábbra is visszanyúlhatnak a meglepetésekkel. Ha már létrejött egy ilyen együttműködés, kár lenne kihagyni a skinekre vonatkozó ziccert.

A kép csak illusztráció

Ti mit vártok a december 14-én érkező Fortnite x Star Wars eseménytől?

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×