Meglepő koncepcióval állt elő a PlayWay és a SimulaM, Jézus életéről készítenek játékot.

Az elismert játékkiadó ezúttal meghúzta a váratlant. A tőzsdén is jegyzett PlayWay a SimulaM segítségével egy minden eddiginél megosztóbb játék tervezésébe fogtak. Ez már rögtön a játék nevéből kiderül,

a készítők nemes egyszerűséggel csak az „I am Jesus Christ” nevet adták neki.

A fejlesztők szerint egy realisztikus szimulátor játékról beszélünk, mely nyitott világban és rengeteg interakcióval érkezik.

Az, hogy bárki Jézus bőrébe bújhat, elsőre még gondolatnak is erős, nemhogy játékként kiadni. De reméljük nem lesz igazunk, és pozitívan fogadják majd a játékot vallási körökben. Ha úgy tekintenek majd, mint egy modern eszközre, mely segít terjeszteni az Újtestamentum tanításait, máris nem fest olyan rosszul a kép.

Az I am Jesus Christ egyébként egy az egyben a Biblia alapján készült, Jézus megkeresztelésétől a keresztre feszítésig. Az itteni események alapján követhetjük végig Jézus életét. Utunk közben csodákat tehetünk, imádsággal feltölthetjük magunkat és a sivatagban még az Ördöggel is szembe kerülhetünk.

A játék már kívánságlistára tehető a Steamen, megjelenése 2020-ra várható. Ti mit gondoltok, milyen fogadtatása lesz a játéknak?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×