A fiktív narratív sorozatban megismerhetjük a bundesliga-frizura és a bajusz eredetét, sőt még a doktori cím rejtélye is megoldódhat.

A Twitch egyik legikonikusabb figurája Dr Disrespect, aki sajátos frizurájával, bajuszával és napszemüvegével mindig karakterben van streamelés közben – kevesen ismerik, milyen Herschel Beahm a valóságban, hiszen adásaiban mindig karaktert játszik.

Most, ahogy arról a Hollywood Reporter is beszámolt, kicsit jobban mögéláthatunk majd ennek a karakternek, hiszen a Walking Dead mögött is álló Skybound Entertainment szerződést kötött a streamerrel egy narratív sorozat készítésére.

Kép forrása: Hollywood Reporter

Még egyelőre nagyon korai, előkészítő fázisban tart a projekt, azt sem lehet tudni, hogy élőszereplős, vagy animációs sorozatról lesz-e szó. Az viszont biztos, hogy annak akarnak utánajárni, hogyan is vált azzá a karakter, ahogy ma ismerjük. Azt is szeretnék elérni a tévésorozattal, hogy a streaming, mint olyan, elfogadottabb legyen az átlagos néző számára. Ahogy a doktor is fogalmazott: „mindig mikor egy új médium bukkan fel, nem veszik komolyan. Mikor a rock’n’roll felbukkant, zajnak titulálták, ma meg a gyerekeim azt tanulják, hogy a Beatles tagjai zsenik voltak.

Ti megnéznétek egy ilyen fikciós sorozatot a doktor életéről?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×