Jövő héten kerül megrendezésre az idei Game Awards, ami a 2019-es év legjobb játékaira összepontosít majd. Persze lesz pár izgalmas bejelentés is.

A műsor, mely egyébként az idei év legjobb játékait díjazza majd, számos jövőben érkező játékról rántja le a leplet. Geoff Keighley újságíró, a rendezvény főszervezője szerint idén körülbelül 10 címet jelentenek be a rendezvény keretein belül, de azt is tisztázza, hogy egyes pletykák hamisak.

„Sok vadonatúj játékot tervezünk bejelenteni a show-n. Azt hiszem körülbelül 10 játékot/projektet mutatunk majd be, olyanokat, melyekről még senki nem hallott. Az interneten nagyon sok hamis infó kering erről. Ellenben szórakoztató olvasni őket” – írta Keighley a Redditen hozzátéve, hogy december 12-én több mint 60 platformon közvetítik majd a díjkiosztót.

Már most lehet szavazni a kedvenc játékodra a Game Awards oldalán!

Egyik hozzászólásában Keighley azt is kiemeli, hogy a Resident Evil 3 bemutatása nincs ezek közt és nem is volt tervben.

„Ezeknek a szivárgásoknak a nagy része teljesen téves. A műsorunkból semmi sem szivárgott ki eddig” – írja.

A Resident Evil 3 Remake fejlesztését egyébként néhány megbízható forrás is megerősítette, de arra, hogy többet láthassunk belőle, úgy tűnik, még kicsit várni kell. Persze ennek ellenére egy stúdió már bejelentette, hogy készül valamire a Game Awardson, ráadásul maga Keighley spojlerezte. A Twitteren azt írta: a Riot Forge kapcsán szó lesz egy teljesen új játékról a műsorban.

A Game Awards december 12-én zajlik, pontosabban magyar idő szerint december 13-án, hajnali 2:30-kor kezdődik.

×