Úgy tűnik, hogy egyes Amazon megrendelők nem azt kapták, mint vártak. Játszani nem tudtak, de legalább volt mivel fogat mosni.

Az Amazonon egy árucikk megrendelése általában nagyon egyszerű. Kikeressük, amit szeretnénk, hozzáadjuk a kosárhoz, majd megadjuk a kártya-adatokat, kifizetjük, és várjuk a rendelést. Ezt az egyszerű rendszert csak az boríthatja fel, ha a megrendelt termék teljes mértékben különbözik attól, amit aztán kézhez kapunk.

Sajnos ez történt néhány Amazon vásárolóval, aki online rendelt Nintendo Switch konzolt, és végül olyasmit kapott, amire egyáltalán nem számított. Legalábbis ilyen jelentések érkeztek az angol Amazon felhasználóitól, akik bár Nintendo Switch konzolt vártak, helyette viszont valami teljesen mást kaptak, fogkefétől kezdve, a tamburinon át, az óvszerig. Egyelőre sajnos nem világos, hogy mi az oka az áruk összekeveredésének, de egyre több a hasonló panasz – írja a GameRant.

Kép forrása: GameRant

Az Amazon közben bocsánatot kért a kellemetlenségekért, bár úgy tűnik, hogy ez kevés vásárlót nyugtat meg. Jelenleg vizsgálják az eseteket, és felveszik a kapcsolatot a kérdéses vásárlókkal. Ez azért nem kis technikai baki, bár sokan úgy gondolják, a hatalmas Black Friday rendeléstömeg okolható a problémáért. Van, aki pedig úgy gondolja, ez egy tréfa, amit az Amazon egyik munkatársa eszelt ki, ami aztán káoszt okozott.

Az Amazonon egyébként több esetben volt játékok kiszivárogtatója, hiszen nem egyszer jelentetett meg oldalán olyan címeket, melyeket nem jelentettek be hivatalosan addig. Így járt a Bloodborne 2 és a Sunset Overdrive 2 is. Ez persze nem nagy probléma nekünk, de ha valaki egy drága konzolt rendel, majd egy olcsó fogkefét kap, valószínűleg joggal lesz zabos.

Remélhetőleg azok, akik megrendelték a Switch-et, végül meg is kapják. Már csak az a kérdés, ezt hogyan adják hozzá a Nintendo Switch összesített eladásaihoz. Ezt már döntsétek el ti.

Te mit szólnál, ha konzol helyett egy csomag óvszert kapnál?

×