Idegtépő bug ütötte fel a fejét, most az eddig biztonságosnak mondható manőverek is a menetünkbe kerülhetnek.

Emlékszünk még arra az időszakra, amikor egy játékhibának köszönhetően szabadon ugrándozhattunk a sziget bármely pontján, ugyanis ha ismertük a glitch működését, elkerülhettük a zuhanás utáni sebződést, vagyis a fall damage-et. Nos, sajnálatos módon a játék is emlékszik minderre, ugyanis most éppen az ellenkezőjével „tréfálja” meg a játékosokat, a Fortnite közösségen belül felütötte a fejét egy olyan bug, ami akkor is fall damage-et oszt a játékosokra, amikor igazából nem is kellene.

Úgy néz ki, hogy a zipline-ok lesznek a ludasak, ugyanis ezek a csodálatos használati eszközök meg kéne, hogy óvjanak minket a zuhanástól, hiszen a használatuk után antigravitációs effektet kap a karakterünk. Ennek ellenére, ha leugrunk most egyről, azonnal érkezik a büntetés a rendszertől.

Is this supposed to happen? from FortNiteBR

A legszebb a történetben, hogy ezzel a buggal a vizet is betonná változtathatjuk, ugyanis ha mélyvízbe landolnánk a zipline-ról, akkor is regisztrálja a rendszer a sebzést, így pedig könnyen meghalhatunk ott helyben.

Somehow Died of Fall Damage from Jumping OFF a Zip Line and INTO WATER from FortNiteBR

Ami mondjuk bizakodásra adhat okot az az, hogy eddig ilyen jellegű játékhibát még csak Xbox konzolon jelentettek, így könnyen lehet, hogy a szóban forgó zipline hiba platform specifikus.

Az Epic Games hivatalosan még nem reagált az ügyet illetően, reméljük mihamarabb javítják a bugot.

×