Az új kiegészítő előtti időszak rengeteg jó hírt hozott.

A Descend of Dragons előtti (vélhetően) utolsó frissítésben sokkal többet kaptunk, mint arra előzetesen számítottunk volna. A december 10-én élesedő kiegészítővel együtt az alábbi változásokat kapjuk:

Új In-game Shop

Változik a dizájn és a kezelhetőség, hogy könnyebb legyen a vásárlás. Globálisan december 9 és 10 környékén állnak át az új stílusra, melyben ott lesznek a packok, bundle-ök és hős portrék, de újdonságként megjelennek az Adventure és Wild packok is.

Hamarosan jön a Galakrond’s Awakening

A sárkány évének utolsó nagy csatáját egy Solo Adventure hozza majd el nekünk, 2020 januárjában. Túl sok konkrétumot nem árultak el, de annyi már biztos, hogy 35 új kártyát is hoz majd magával az event.

Echo Nerf

Főleg SN1P-SN4P miatt robbant ki a dolog, a jövőben az Echo lapok másolt darabjai nem jöhetnek nulláért. Vagyis első kijátszáskor még levihetjük nullára a költséget, de mikor az Echo miatt visszakapjuk a lap másolatát, az már minimum 1-ért fog jönni, elkerülve a végtelen kombókat.

Ennek köszönhetően persze a Blizzard szokás szerint lehetővé teszi egyes lapok teljes áron való betörését:

  • SN1P-SN4P (csak Normal)
  • Glinda Crowskin (Normal és Golden)
  • Sound the Bells (Normal és Golden)

Tyrande Whisperwind ingyenesen tér vissza

December 10-én visszatér a közönségkedvenc hős portré, és a hozzá tartozó hátlap. Az új Shopban mindenki ingyenesen szerezheti majd be, akinek még nincs meg ez a becses darab.

Tényleg érkezik Sylvanas, a hős

Ahogy azt Rdu már elspoilerezte, 10 dollárért megvásárolható lesz az új Hunter portré, Sylvanas. Természetesen hozzá tartozó hátlap is érkezik.

Beindul a hősök rotációja a shopban

December 10-től a megvásárolható hős portrék egymást fogják váltogatni, egyelőre bizonytalan időpontokban. Magni, Medivh és Alleria viszont még kap egy kis leárazást is, szóval érdemes lesz szétnézni közöttük.

Ti is várjátok már a december 10-ét?

×