Lehetséges, hogy a középkorban játszódó, vérszomjas patkányokat felvonultató játék hamarosan visszatér.

Úgy tűnik, hogy az Asobo Studio folytatja a középkori kalandjáték, a Plague Tale: Innocence történetét. Az információ azonban egyelőre csupán pletyka, melyet a francia XboxSquad oldala kezdett el terjeszteni. Azt állítják, hogy a játék 2022-ben várható, és jövőre jelentik be hivatalosan – írja a PCGamer.

Nem sokkal ezután az Eurogamer felvette a kapcsolatot a Plague Tale kiadójával, a Focus Home Interactive-al, ami nem erősítette meg, de nem is tagadta a pletykát.

„Mi és az Asobo Studio nagyon büszkék vagyunk az A Plague Tale: Innocence fogadtatására és eladásaira. Örülünk a díjaknak és a jelöléseknek. Folytatjuk erőfeszítéseinket annak érdekében, hogy a játék még nagyobb figyelmet kapjon a játékosoktól, ezért továbbra is úgy támogatjuk a címet, ahogy megérdemli” – válaszolta a kiadó.

„Tavaly jelentettük be partnerségünket az Asobo-val egy jövőbeli projekt kapcsán, de soha nem mondtuk, hogy az a Plague Tale folytatása vagy sem. Minden részletet megosztunk a játékosokkal, amint eljön az ideje” – tették hozzá.

 

A Plague Tale: Innocence az idén májusban jelent meg, az idei Game Awards legjobb narratívája díjra jelölték. A játék árvákról szól, akik a középkori Franciaországban próbálják túlélni a fekete halált, a pestist. Menekülnek a húsevő patkányok, illetve az inkvizíció elől.

Te örülnél, ha lenne folytatása a játéknak?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×