Az Overwatch karakterei közt bizony akar egy-egy igen furcsa és különleges lény is, melyekből talán nem lesz hiány az Overwatch 2-ben sem.

Miközben sokan nem biztosak abban, hogy az Overwatch 2 vajon folytatás, vagy nagy kiegészítő lesz, mégis sejtjük, hogy valószínűleg sok új hőst vonultat majd fel. Persze még nem egyértelmű, hogy ezek mik lesznek, de úgy tűnik, a játék tervezése során felmerült néhány őrült ötlet is. Állítólag egy pizza is lehet Overwatch hős. Igen jól olvastad, egy pizza – írja a PCGamesn.

Erről nem más, mint John Lafleur, az Overwatch 2 technical directora mesélt az Edge magazinnak. Kiderült, hogy a fejlesztőcsapatban mindig gondolkodnak valamilyen őrült hősötleten.

„Mindenki készít egy miniatűr képet arról, hogy milyen lehet a hős, amit kitalált, milyen képességei lehetnek. Egyszer – teljesen lelkesen – valaki előállt egy hőssel, aki tulajdonképpen egy pizza” – mondta.

Kép forrása: Blizzard

Lafleur szerint fejlesztők gyakran dolgoznak ilyen és hasonló őrült ötleteken, melyek nem csak arra jók, hogy kicsit kieresszék a gőzt az alkotók, de akár még valami nagyon jó ötlet is születhet belőlük. Lafleur elmondása szerint egy csomó ilyen terv van még a tarsolyukban. Ebből tehát akár arra is lehetne következtetni, hogy a Blizzard akár sok új, furcsa hőst hozhat az Overwatch 2-be.

Persze ettől függetlenül számunkra fontosabb kérdés lesz, hogy az Overwatch folytatása mikor jelenik meg, illetve milyen új tartalmakat hoz el a játék univerzumába. Persze nehéz lenne ez alapján azt gondolni, hogy lesz egy olyan hős, ami egy pizza, de nem kétséges, hogy a Blizzard FPS játéka a legfurcsább hősök tárháza, a következő részbe pedig még több friss ötlettel kell előállnia a fejlesztőknek. Gondoljunk csak Hammondra, a hörcsögre az első részben.

 

„Mindenféle hős lehetséges. Minket csak az motivál, hogy mi a történetük, milyen üzenetet próbálunk meg átadni velük, milyen képességeik lehetnek? Ha ez a három dolog összeáll, és van egy kedves történetünk, ami mindenkinek bejön, elkezdjük megtervezni és belehelyezni a játékba” – tette hozzá Lafleur.

Te milyen új hőst tudnál elképzelni az Overwatch 2-ben?

×