Érdemes kétszer is megnézni, hogy mennyiért veszel meg egy operátort a Rainbow Six Siege-ben, hiszen egy hiba miatt néhol nem reális árak láthatók az új évad, az Operation Shifting Tides bevezetése után.

A Ubifost minden évad indulása után csökkenti a régebbi operátorok árát azok számára, akik nehezen jutnak hozzá a korábbi évek karaktereihez. Minél régebbi egy operátor, annál olcsóbban lehet beszerezni minden évad után – olvasható a hivatalos leírásban. Általában szezononként 120 R6 kredittel, illetve 5 ezer Renown-al csökken az ár. Egy hiba miatt azonban néhol nem kedvezmény, hanem áremelkedést tapasztalható. Megéri tehát vigyázni, mielőtt megveszünk egy karaktert.

Néhány órája egy Reddit felhasználó hívta fel a játékosok, illetve a Ubisoft figyelmét a problémára. Azt írta, hogy Buck ára 25 ezer lett, ami az eredeti, megjelenéskori ár. A Ubisoft is válaszolt a bejegyzésre, azt írták: tudnak a hibáról és vizsgálják annak okát.

For those posting that the price of new ops is wrong. from r/Rainbow6

Hogy a hibát azóta sikerült-e javítani, egyelőre nem tudjuk, így érdemes vigyázni egyelőre a vásárlásokkal, legalábbis amíg a Ubisoft hivatalos be nem jelenti, hogy javították a hibát. Ettől eltekintve egyébként úgy tűnik, hogy az Operation Shifting Tides az elmúlt két évadhoz képest elég simán indult.

Az Ubisoft tudatában van annak is, hogy egyes Xbox felhasználók csatlakozási problémákkal küzdenek, melyet szintén próbálnak most megoldani.

×