Gamer monitort mindenkinek!

Akik még sosem próbáltak 144 Hz-es monitort, azoknak valószínűleg fogalmuk sincs, hogy miből maradnak ki, arról már nem is beszélve, hogy a kompetitív fps-ek esetében mekkora hátránnyal néznek szembe.

Napjainkra szerencsére már egyáltalán nem számít luxuscikknek a 144 Hz, tekintve, hogy bizonyos modellek már jó ideje kaphatóak 100 ezer forint alatt. Most viszont akár 50 ezer forint alatt is beszerezhettek egyet, egy hazai black friday akció keretein belül.

Az olcsók királya

Ennyiért ajándék /Forrás: Mall.hu

Az AOC G2460FQ modellje nem úszik 16 millió színű RGB színáradatban, nincs benne USB elosztó, de még a magassága sem állítható. A gamerek számára legfontosabb tulajdonságok viszont nem hiányoznak belőle, 144 Hz-es képfrissítési frekvenciával 1 ms-os válaszidővel rendelkezik, a 24″-es TN kijelzője pedig FullHD felbontású, de nincs semmiféle szégyenkezni valója. Most pedig 47 ezer forint alatt hozzájuthatunk, az amúgy 60 ezer forintos monitorhoz.

Az ajánlatot itt találjátok

Ízig, vérig gamer

Majdnem mindent tud, amit a nagyok / Forrás: mall.hu

Az Acer KG241QPbiip nevét valószínűleg sosem fogjuk megjegyezni, de ez nem vesz el a monitor értékeiből. Itt a 144 Hz és az 1 ms-os válaszidő mellett már megtalálható a FreeSync technológia is, ami további jó hír, ugyanis az új driverekkel már az Nvidia kártyákkal is élvezhetjük a FreeSync adta előnyöket. A széles talpait külön kiemelném, ezekkel ugyanis a leggyatrább asztalon is mozdulatlan marad a kicsike. Az ára pedig alig magasabb, mint 50 ezer forint, pedig eredetileg 70 ezerért kínálják.

Az ajánlatot itt találjátok

 

×