A Ubisoft folytatja a tartalomgyártók támogatását, az Operation Shifting Tides indulásával újabb streamerek kapnak charmot a játékban.

Ahogy mindig, a következő szezon indulásakor is egy sor új charm kerül be a Rainbow Six Siege-be, melyek köthetők egy-egy ismert R6 tartalomgyártóhoz. A charmok az egész évad alatt elérhetők lesznek, fontos továbbá, hogy minden negyedik évben megjelent charm az Operation Shifting Tides végéig lesz elérhető.

Legközelebb tehát Gabbo, LagonisR6, KiXSTAR és Kalera kapnak új fegyverkiegészítőt, sőt visszatér egy rakás korábbi streamer charm, köztük MacieJay, BikiniBodhi, Bnans, Matimi0. A fejlesztők arra törekszenek, hogy ilyen módon is bemutassák és népszerűsítsék a tehetséges új alkotókat – olvasható a hivatalos blogbejegyzésben.

A streamerek charm-jait megszerezni egyébként nagyon könnyű. Csak össze kell kapcsolni a Twitch fiókot a Uplay fiókkal, és fel kell iratkozni arra a csatornára, amelyik streamer charmját szeretnénk megkapni a játékban. Erről részletes leírás olvasható a Ubisoft kapcsolódó oldalán.

A Ubisoft tervei szerint 2020 elejétől új arcokat keres majd. Azok a streamerek, akik szintén charmot szeretnének a játékban legalább 450 átlag nézővel kell rendelkezniük, és havonta 10 Rainbow Six Siege adást kell tolniuk, legalább havi 20 órával.

Az új streamer charmok tehát az Operation Shifting Tides indulásakor lesznek elérhetők, aminek a Ubisoft bejelentése szerint ma indul.

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×