Egy újabb csont a nagyközönségnek, bár nem minden az, aminek látszik.

Szinte mindenki figyelemmel kíséri a CD PROJEKT RED legújabb nagy dobását, a Cyberpunk 2077-et, ami nem csoda, hiszen a fejlesztők egy igazi remekművet tettek le legutóbb az asztalra a Witcher 3-ral, ami szinte minden létező díjat bezsebelt 2015-ben.

A Cyberpunk 2077-ről az utóbbi időben rengeteget hallhattunk, jöttek trailerek, elszólták magukat a fejlesztők, most viszont kikerült egy térképrészlet, ami miatt ismét lázban ég a gamer közösség a Redditen.

A kiszivárgott térkép állítólagos screenshotja/ Forrás: TheHeroicOnion

Első ránézésre sem tiszta valami, hiszen a dizájn nem igazán a mai trendeknek megfelelő, ránézésre inkább egy PS2-es játékra hajaz a 2000-es évekből, de ezt talán még be is tudhatnánk annak, hogy a játék még fejlesztés alatt áll. Sokan azt hitték, hogy ez lesz az egész pálya és egyből elkezdtek pánikolni, míg mások már most elkezdték temetni a Cyberpunkot.

Az art book személyesen / Forrás:Amazon

A valóság viszont az, hogy a kiszivárgott térképrészlet az Amazonon felbukkanó „The World of Cyberpunk 2077 Deluxe Edition” oldaláról származik és gyakorlatilag csupán egy art bookról beszélünk. Ezzel meg is cáfoltuk a pletykát, mi szerint egy a játékból származó screenshotról beszélünk, hanem az art book dizájnjáról, ami egyértelműen maximum egy térképrészlet, elnézve Night City metróképét, ami nem mellesleg csupán egy város a sok helyszín közül.

Night City metrójának térképe

Nyugalom, az biztos, hogy bejárható területből nem lesz hiány! A Cyberpunk 2077 jövőre érkezik, a tervek szerint 2020. április 16-án fog megjelenni PlayStation 4-en, Xbox One-on, Google Stadián és PC-n.

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×