A lőszermutató a célkereszt mellett sokakat idegesíthet, de vajon érdemes-e leszedni?

A Fortnite Chapter 2 eddigi talán legnagyobb játékélmény változtatása a célkereszt melletti tölténymennyiség indikátor. Mint egy ideje minden, ez is meglepetésként érte a játékosokat, mivel az Epic Games továbbra sem ad ki frissítés leírásokat.

Sokaknak zavaró lehet az új funkció, mivel a célkereszted előtt történő dolgok a legfontosabbak harc közben. Akik egyből megelégelték a funkciót és szeretnék mielőbb kikapcsolni, itt leírjunk hogyan.

 

Egy meccsbe csatlakozás után, vagy Creative-ba lépjetek be, lobbiból ezt nem tudjátok kikapcsolni.  A beállítások menüben keressétek a fogaskereket, majd ott váltsatok a HUD almenüre, itt alulról az utolsó előtti beállítás „Reticle Ammo Indicator” jelzi a funkciót, ezt a nyílra kattintva ki is kapcsolhatjátok.

Érdemes bekapcsolva hagyni?

Szerintünk igen. Habár pár napig biztos, hogy szokatlan lesz, talán be is takar párszor, de idővel könnyen hozzászokik majd a szemetek. Ráadásul ezt az információt, ami a játék legelején és végén kifejezetten fontos, csak a képernyő sarkába pillantva ellenőrizhetnétek. Ezek a töredék másodperces letekintések sok hibának adnak teret, elveszthetitek az ellenfél pozícióját, kihagyhattok egy esélyt egy tiszta lövésre és már úszott is a meccs.

twitter.com/lootlake

Így a tanácsunk, hogy hagyjátok a szemeteket és az agyatokat adaptálni és hosszú távon segítségetekre lesz, ha mostantól a lőszerrel is könnyebben tudtok gazdálkodni. Főleg akkor fontos ez, ha aktívan törekedtek arra, hogy jobb játékosok legyetek.

Ti leszeditek?

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×