A PUBG Mobile Club Open a jövő évben még magasabbra emeli a mobiljáték esport jelenlétét, és tovább nő a nyereményalap is.

A PUBG Mobile World League és a PUBG Mobile Club Open versenyek együttesen alkotják az egyik legnépszerűbb mobil FPS esport jellegét. A Tencent a 2020-as évet igyekszik úgy alakítani, hogy az amatőr és a profi játékosok egyaránt jól érezzék magukat, és a legmagasabb szintű versenyeken vehessenek részt – írja a Dot Esport.

A piramis alja a Campus Championship amatőr bajnokság, amit a PUBG Mobile Club Open és a Pro League követ. A legjobb csapatok továbbjutnak a regionális Pro League-be, amit aztán a World League követ. Mindennek a csúcsa lesz aztán a 2020-as PUBG Mobile World Championship.

Kép forrása: Dot Esport

Ami a PUBG Mobile Pro League-t illeti, azt már egy hónappal ezelőtt bejelentették a délkelet-ázsiai régiót illetően. Nemrég az is kiderült, hogy a 2020-as SEA Pro League Indonéziára, Thaiföldre, Vietnamra és Malajziára terjed ki. James Yang, a PUBG Mobile global esport vezetője két másik profi ligát is bemutatott, így már tudunk a PUBG Mobile Americas Pro League-ről és a South Asia Pro League-ről is. A PUBG Mobile Club Open Spring Split 2020 regisztrációja 2020 januárjában kezdődik.

A PUBG Mobile Esports teljes nyereményalapja 2020-ban meghaladja az 5 millió dollárt.

Gyakorlásra fel, reméljük egyszer magyar sikerekről is hallunk majd a PUBG Mobile versenyek kapcsán!

https://www.facebook.com/groups/pubgmobilkozosseg/

×