Az exkluzív MSI App Player kiadását követően, az MSI, a vezető játékmárka, meghosszabbította partneri megállapodását, amely a gaming ipar egyik legmeghatározóbb bejelentése az idei évben.

A BlueStacks egy 2011-ben alapított technológiai vállalat, amely a BlueStacks App Player-ről és egyéb más felhőalapú, több platformon is átívelő termékeiről lett híres. Manapság világszerte több, mint 210 millió felhasználó használja az App Player-t, hogy kedvenc mobiljátékaikkal PC-én és Mac-en is játszhassanak. Az MSI GAMING termékeken előre telepített MSI App Player támogatja a több-ablakos módot, ezzel lehetővé téve a játékosok számára, hogy egyszerre több játékot játsszanak ugyanazon vagy több különböző fiókon egyszerre. Ráadásul a szabadalmaztatott emulátor interaktív, gombonkénti RGB fényhatásokat is kínál a népszerű mobilra tervezett játékokhoz, beleértve a MOBA, FPS és ACT kategóriákat. Egyéb játékközpontú szolgáltatások közé tartozik a harmadik féltől származó Android-alkalmazások telepítésének lehetősége és az MSI GAMING asztali rendszer optimalizáló funkció is.

Kép forrása: MSI

„Az MSI nemcsak a PC-gaming vezető márkája, hanem nagy figyelmet fordít a mobil játékosok iránt is. Az MSI és a Bluestacks együttműködése a csúcskategóriás mobil játékokat új környezetbe helyezi. Az új MSI App Player, amelyet az MSI és a BlueStacks közösen hozott létre, biztosítja a mobil játékosok számára az igazi számítógépes játékélményt. Sőt, az MSI legújabb gaming felhozatala az MSI App Player segítségével jobb teljesítményt, nagyobb képernyőt és pontosabb vezérlést biztosít a mobil játékosoknak az interaktív RGB világítással rendelkező billentyűzet révén. Az MSI termékei biztosítják a legjobb platformot a mobil játékok számára” – nyilatkozta Charles Chiang, az MSI vezérigazgatója.

Kép forrása: MSI

„A BlueStacks és az MSI közötti szoros kapcsolat meghaladja az egyszerű technológiai megállapodást. Az MSI a BlueStacks egyik jelentős befektetője, célunk pedig az, hogy a mobil játékokat a legjobb mobil gaming eszközökre juttassuk el – a PC-kre. Az MSI vezető szerepet tölt be a PC gaming piacán. A partnerkapcsolat révén ki akarjuk terjeszteni ezt a vezető szerepet a mobil játékokra piacára is.” – nyilatkozta Rosen Sharma, a BlueStacks vezérigazgatója.

A hosszútávú stratégiai partnermegállapodásnak köszönhetően a BlueStacks mély integrációt nyújt a szabadalma alá tartozó BlueStacks App Player és az MSI legjobb PC gaming termékei között. Az MSI App Player kihasználja a natív teljesítményt, valamint az olyan fejlett funkciókat, mint az automatikus háttérvilágítású gyorsbillentyűk, amelyek a játékon belüli eseményeket a billentyűzet világításával szinkronizálják, így biztosítva egy gazdagabb magával ragadó élményt a játékosok számára. Középtávon az MSI és a BlueStacks továbbra is arra összpontosít, hogy kiemelkedő mobil-játékélményt biztosítson a jelenlegi és a közelgő játékok számára, különösen az olyan játékok esetében, amelyek zászlóshajós teljesítményű mobileszközöket igényelnek, vagy nagy képernyőn jobb élményt nyújtanak.

Készen állsz a játékra? Töltsd le az MSI App Player-t.

×