Habár az Epic Games nem ad még tájékoztatást, mi bízunk benne, hogy idén karácsonykor is havas pályán irthatjuk majd egymást.

Az Epic Games egyik nagy trükkje, hogy folyamatos változtatásokkal mindig lázban tartja a Fortnite játékosait. Múlt évben a tél közeledtével hatalmas jégszikla emelkedett ki a pályán és egy nagy részt teljesen befedett a hó. Habár ilyen drasztikus változásra idén nem számítunk, a pályán már láthatóak az ünnepek közelségének jelei.

Pár napja egy német tartalomgyártó, „Hey Stan” vette észre, hogy a Dirty Docks pályarészen a konténerekben karácsonyi díszítések érkeztek a pályára. Égőkkel körbetekert lámák, karácsonyfák és fenyőkoszorúk.

Pár szemfüles játékos pedig kiszúrta, hogy a pályán pár helyen felpillantva már láthatunk pár apró hópihét. Az a pletyka is szárnyra kapott, hogy vastag köd lepi majd el a pályát, ezzel nehezítve a harcokat és a tájékozódást, de ez persze lehet szimplán programozási hiba is.

 


Egy biztosat tudunk, a karácsonyi busz idén is visszatér, azonban kevésbé idegesítő zenét játszik majd, a játékosok nagy örömére.

Ti szeretnétek, ha havas pályánk lenne idén decemberben?

 

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×