A játék első két hete alatt megdöntötte az erre az időszakra vonatkozó eladási adatokat, és a valaha készült leggyorsabban fogyó Star Wars játékká vált.

Ahogy arról a Dexerto is beszámol, az EA nemrégiben befektetői tájékoztatóban számolt be a Jedi: Fallen Order sikeréről. Úgy tűnik jó ötlet volt összefogni a Titanfall és az Apex Legends fejlesztőjeként híressé vált Respawnnal: hiszen a Jedi: Fallen Order azon túl, hogy eladások szerint az EA legjobban teljesítő Star Wars játékává vált, a kritikusok is szerették. Mi is egy erős nyolcast adtunk neki, részletes kritikánkat pedig itt olvashatjátok.

A Respawn és az EA nevében is szeretném megköszönni a stúdió iránti támogatást a fejlesztés és a megjelenés kapcsán” – nyilatkozta Vince Zampella, a Respawn vezetője. „A Star Wars világában játszódó történet elmesélése megvalósult álom, de a fogadtatása is elképesztő számunkra.

A Disney játékokért és interaktív élményekért felelős vezetője, Sean Shoptaw ezt annyival egészítette ki, hogy a játék bizonyította, hogy lehetséges eredeti Star Wars történeteket elmesélni játékokon keresztül. „A Respawn és a Lucasfilm közti szoros együttműködés tökéletesen példázza, hogyan lehet olyan élményt nyújtani a rajongóknak, ami hű marad a történetekhez és a világhoz, amit szeretnek, de közben elképesztően szórakoztató és innovatív játékot is nyújt” – tette hozzá.

 

Magyarul a sok nyilatkozatból úgy tűnik, nagyon jók az esélyei annak, hogy hasonló együttműködés legyen a Star Wars és az EA között. A Respawn pedig folyamatosan szerzi a jó pontokat a kiadónál, elég ha csak az Apex legends hatalmas sikerére, az október végére elért 70 millió játékosra gondolunk.

Ti milyen történeteket néznétek még szívesen játékban elmesélve?

 

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×