A Pokémon GÓban legalábbis biztosan: a mai nap szinte minden PokéStopot elfoglaltak, ez lehetőséget ad, hogy befejezzük a speciális kutatásokat.

A mai napon délelőtt 11 és 1 óra között kivétel nélkül minden PokéStopnál a Team GO Rocket katonáival találkozhatunk majd – persze ugyanúgy elfuthatunk előlük, mint máskor, de megéri megküzdeni velük, és felszabadítani a Shadow Pokémonokat.

Így ha esetleg még nem sikerült volna, befejezhetjük a Looming in the Shadows nevű speciális kutatást, hogy legyőzhessük Giovannit, a csapat rejtőzködő vezetőjét. Ebben ugyanis számos olyan feladat van, amelyhez minél többször kell nyernünk a Rakéta csapat tagjai ellen.

Bár érdemes azért megjegyezni, hogy ha ma kezdünk bele a kutatásba, ne számítsunk arra, hogy azonnal sikerülni is fog: a második stádium egyik feladata, hogy öt napon át mindennap pörgessük meg ugyanazt a PokéStopot. Ha viszont ezzel esetleg meglennénk, a többi feladaton dolgozhatunk ma.

Hiszen jó esélyt ad a mai nap megnövekedett Rakétacsapat-jelenléte arra is, hogy megküzdjünk a szervezet magasabb rangú tagjaival, Arlóval, Cliffel és Sierrával. A megtalálásukhoz szükséges Rocket Radar komponenseit ugyanis ugyanúgy a csapat katonáival való harcokban szerezhetjük be. Ha esetleg viszont nincs elég pokémonunk, hogy hatékonyan küzdjünk ellenük, jelenleg is zajlik a Supereffective Week, amiben az átlagosnál is gyakrabban találkozunk a Rakéta csapat ellen jól beváló pokémonokkal!

Úgyhogy érdemes korai vagy későbbi ebéddel számolni, és kimenni ebben a szép vasárnapi időjárásban, és megtisztítani a várost a Rakéta Csapattól!

×