A retro lövöldözős játék hosszú utat tett meg, míg ötletből kész termékké vált. Ezalatt számos elképzelés fulladt kudarcba, vagy adta át a helyét másnak. Az Ancient Alphas most ezeket tárja fel a játékosok előtt, ráadásul teljesen ingyen.

Újra reneszánszukat élik a retro játékok, így a fejlesztők a lehető legjobban igyekeznek kihasználni a bennük rejlő lehetőségeket. Az utóbbi időszak egyik legnépszerűbb címe az Amid Evil, ami látványvilágával egy már félig elfeledett kort idéz.

Amid Evil DLC

Kép forrása: pdcgamer.com

Az Indefatigable által fejlesztett és a New Blood Interactive által forgalmazott FPS-ben egy rejtélyes gonosz erővel vehetjük fel a harcot, ami megfertőzte az ismert világ minden részét. A Bajnok néven futó főhős hosszú idő óta az első, aki méltónak bizonyult a szent csatabárd forgatására és intergalaktikus kalandra indulhat, hogy legyőzze a sötétséget.

Az Ancient Alphas nevű DLC, amit ingyenesen elérhetővé tesz a forgalmazó a játék fejlesztésének részleteibe enged majd bepillantást. Ezzel olyan pályákat nyit meg a játékosok előtt, amiket még sosem láthattak, mivel a végleges változatba nem kerültek bele és néhány extra képességgel is kiegészíti a repertoárunkat.

A PC-s verzió már elérhető, a hírek szerint pedig hamarosan Nintendo Switch-re is érkezik egy változat 2020-ban.

×