A retro lövöldözős játék hosszú utat tett meg, míg ötletből kész termékké vált. Ezalatt számos elképzelés fulladt kudarcba, vagy adta át a helyét másnak. Az Ancient Alphas most ezeket tárja fel a játékosok előtt, ráadásul teljesen ingyen.

Újra reneszánszukat élik a retro játékok, így a fejlesztők a lehető legjobban igyekeznek kihasználni a bennük rejlő lehetőségeket. Az utóbbi időszak egyik legnépszerűbb címe az Amid Evil, ami látványvilágával egy már félig elfeledett kort idéz.

Amid Evil DLC

Kép forrása: pdcgamer.com

Az Indefatigable által fejlesztett és a New Blood Interactive által forgalmazott FPS-ben egy rejtélyes gonosz erővel vehetjük fel a harcot, ami megfertőzte az ismert világ minden részét. A Bajnok néven futó főhős hosszú idő óta az első, aki méltónak bizonyult a szent csatabárd forgatására és intergalaktikus kalandra indulhat, hogy legyőzze a sötétséget.

Az Ancient Alphas nevű DLC, amit ingyenesen elérhetővé tesz a forgalmazó a játék fejlesztésének részleteibe enged majd bepillantást. Ezzel olyan pályákat nyit meg a játékosok előtt, amiket még sosem láthattak, mivel a végleges változatba nem kerültek bele és néhány extra képességgel is kiegészíti a repertoárunkat.

A PC-s verzió már elérhető, a hírek szerint pedig hamarosan Nintendo Switch-re is érkezik egy változat 2020-ban.

A termékhez nem tartozik leírás.

3 990 Ft

Kosárba

A termékhez nem tartozik rövid leírás.

Bár nem egy hosszú videó, de kiválóan jellemzi a videojáték-karakterek mozgását. A paródia igen népszerű lett a Twitteren.

Gyászol a filmes és a videojátékos világ. Elhunyt az egyik legkiemelkedőbb zeneszerző, az olasz Ennio Morricone. Több nagy sikerű videojátékba is készített zenét.

Ben Yedder twitteren reagált az új TOTSSF lapjára, ez alapján pedig biztosra vehetjük, hogy pontosan tudja, mennyire nem szeretik a játékosok a FUT lapjait.

×