A SuperData becslései szerint 2019-ben az egyik legkelendőbb játék a Call of Duty: Modern Warfare. Azért bevételek terén az Apex Legends sem panaszkodhat.

Ha a SuperData elemzőcég állítása igaz, egész szép teljesítményt tudhat magáénak a Call of Duty: Modern Warfare, hiszen megjelenésének havában igen jól fogyott. A játék becslések szerint 4.75 millió példányban kelt el digitálisan, a konzolos és PC-s eladásokat együttvéve. Noha ez a szám kevesebb egy kicsivel (11%), mint tavaly a Black Ops 4 esetében októberben, de az utóbbi játék október 6-án jött ki, így több ideje volt. A játék konzolos eladásokat tekintve az első helyen áll, a PC-játékok közt pedig a hatodik – tájékoztatta a SuperData a Leet.hu-t.

A Call of Duty Mobile sem volt kevésbé sikeres: októberben kb. 57 millió dollárt hozott. A játék a hónapban 116 millió aktív felhasználóval büszkélkedhetett. Ennek 82 százaléka iOS játékos.

Kép forrása: SuperData

A leírás szerint az Apex Legends számára az október volt a legjobb hónap megjelenése óta. A játék 45 millió dollárt generált a játékon belüli eladásokból, az összes platformot együttvéve. További érdekesség, hogy az október 6-án megjelent Ghost Recon Breakpoint a konzollista negyedik helyére került, míg az október 25-én megjelent The Outer Worlds máris a kilencedik.

Te melyik játékot játszottad a legtöbbet októberben?

×