A belső nézetű retró FPS nagyon olyan érzést kelt, mint mikor régen a Quake, vagy a Doom pörgött a gépen éjjel-nappal. Most early access a Steam-en.

Korábban úgy volt, hogy a Wrath: Aeon of Ruin valamikor a nyár elején lesz elérhető, de ez elmaradt. Most azonban végre early access formában tényleg elérhető lett a Steam-en, ugyanakkor fontos tudni, hogy a fejlesztés előtt még hosszú út áll. A játék elvileg valamikor jövőre jelenhet meg teljes formájában, addig pedig több szakaszban várhatók a tartalomfrissítések – írja a PCGamer.

 

Persze az early access változat alapján nehéz megítélni a játékot, de már a videóból is kiderülhet mindenki számára, hogy abszolút visszahozza a régi, pörgős PFS hangulatot. A játékban most két map érhető el, mely elég teret biztosít majd a legrutinosabb játékosoknak is. A Wrath valószínűleg bőségesen merít a Quake-ből, már csak azért is, mert a Quake engine alatt készült.

A Wrath: Aeon of Ruin 20 euróért vehető meg a Steam-en, december 3-ig kedvezményesen. A teljes játék 2020 nyarára várható. Neked hogy tetszik?

×