A Call of Duty: Modern Warfare következő frissítésével elvileg olyan változások jönnek, melyek igen kedveznek majd a profi játékosoknak.

Meglehetősen nagy frissítés érkezik hamarosan a Call of Duty-ba a következő napokban, melyben a hibajavításokon és egyéb játékmenetbeli változásokon túl az esport közösség számára is izgalmas változások érkeznek.

Kép forrása: Activision

Nemrég az Infinity Ward kommunikációs igazgatója, Ashton Williams a Twitteren megosztotta azokat a változásokat, melyek kedveznek Call of Duty League rajongóinak. Sok rajongó fejezte már ki nem tetszését azzal kapcsolatban, hogy nincs elég esport-központú tartalom a játékban, ám talán most van miért izgatottnak lenni – írja a Dot Esports.

Williams megerősítette, hogy a következő frissítés lehetőséget ad arra, hogy letiltsuk a spawn camot a privát meccseken. Jelenleg amikor a játékosok újjáélednek, látják fentről a mapot, mielőtt a kép a belső nézetre vált. Ez lehetőséget ad arra, hogy a játékosok szétnézzenek a mapon, amit sokan tisztességtelennek tartanak. A Call of Duty League januárban indul, tehát az Infinity Wardnak még van ideje finomítani mindent a játékon belül ahhoz, hogy az egyre inkább élvezetes legyen a profi esport játékosok és versenyzők számára is.

A frissítés ezen kívül hoz egy füstön átlátó képességet thermal scope-al. Williams azóta megosztotta a teljes patch leírását is, így a Redditen már tájékozódni lehet arról, pontosan mik kerültek be a frissítésbe.

Kép forrása: CDL

Újdonság például multiplayerben a Realism Moshpit (Domination, Hardpoint, Headquarters, Kill Confirmed), illetve a Gun Game.

A teljes patch notes elérhető a Reddit oldalán. A pontos indulási dátuma nem ismert.

×