Moxxinak újabb küldetése van a Vault Hunterek számára: el kell foglalniuk a Hyperion elnökének űrállomását, a The Handsome Jackpotot.

A játék fejlesztői a The Borderlands Show harmadik epizódjában fedték fel az új kiegészítő hírét, és egyúttal meg is osztották az előzetesét. A kiegészítő 2019. december 19-én érkezik majd.

 

A történet szerint Handsome Jack még a Hyperion Corpration elnökeként építette a hatalmas űrállomást, hogy az a galaxis leglátványosabb szerencsejátékbarlangja legyen. Azóta az állomás hemzseg a halálos Hyperion Loader Botoktól és az őrült kincsvadászoktól, akik Jack halála óta raboskodnak a fedélzeten – olvasható a hivatalos sajtóközleményben. Ez persze nem minden:

  • Fedezz fel egy giccses új állomást a galaxisban tele Handsome Jack pazarló életmódjához és piszkos ügyeihez méltó zónákkal.
  • Csatlakozz Moxxi különc karakterekből álló csapatához és vidd véghez a legnagyobb kaszinórablást egy sor izgalmas kampányküldetésen át.
  • Tárd fel a The Handsome Jackpot rejtette titkokat és furcsa eseményeket friss mellékküldetéseken és új Crew Challenge kihívásokon keresztül.
  • Nyúlj vissza kicsit Pandora múltjába, ahogy a Handsome Jack halálát is túlélt Hyperion erőkkel küzdesz, köztük eddig sosem látott ellenfelekkel és hatalmas főellenfelekkel.
  • Tökéletesítsd Vault Haunter karaktered arzenálját vadonatúj Legendás fegyverekkel és felszerelésekkel.
  • Bővítsd kozmetikai gyűjteményed még több testreszabási tárggyal, köztük Vault Haunter fejekkel és kosztümökkel, fegyverdíszekkel, ECHO Device variációkkal és új hangulatjelekkel.

Ha esetleg lemaradtál volna a The Borderlands Show harmadik részéről, akkor itt most bepótolhatod:

 

Ami még fontos az elhangzottakból, hogy a kiegészítő előtt érkezik majd az első ingyenes frissítés, és ez is számos új dolgot ad majd a játékhoz. Az első egy új raid, a Takedown at the Maliqan Blacksite, valamint Mayhem 4: ez felpörgeti kicsit a Mayhem módot azzal, hogy eltöröl minden játékosbüntetést és két véletlenszerű módosítóval helyettesíti: az egyik a játékosoknak biztosít bónuszt, míg a másik az ellenfeleiknek. Ez a mód továbbá exkluzív Legendás felszereléseket is kínál, de kizárólag a Mayhem 4 engedélyezése alatt.

Ahogy a The Borderlands Show legújabb epizódjában is hallható volt, a következő frissítéssel az alábbi változtatások is várhatók:

  • Minden főellenfél saját zsákmánnyal fog rendelkezni, hogy hatékonyabban megszerezhesd az áhított Legendás felszereléseket.
  • A Maximum Bank Space kapacitása 50-ről 300-ra nő, a bankod méretét növelő SDU-k pedig a szokott módon Marcustól vásárolhatók a Sanctuary III fedélzetén.
  • Egy rendkívül ismerős maszkot viselő Target Dummy is helyet kap a Sanctuary III lőterén, ahol biztonságos körülmények között próbálhatod ki fegyvereidet.
  • Új Vending Machine automaták jelennek meg számos helyszínen.
  • Átfogó teljesítményfokozó javításokat kap a kezelőfelület.

A Moxxi’s Heist of The Handsome Jackpot 2019. december 19-i megjelenése felé közeledve újabb részletekre számíthatnak a játékosok a kiegészítőről, valamint a következő patch kiadásakor annak pontos tartalmi leírásáról is.

×